Darrers articles

30.6.09

La “justícia” espanyola pretén arxivar les denúncies de les agressions del Correllengua

Un cop més la policia i la “justícia” espanyola tornen a deixar palesa la seua connivència amb el feixisme en general i en aquest cas en particular, amb el blaverisme. Com ja es conegut, un petit grup de feixistes-regionaloides, coneguts popularment com blaveros, i que havia estat convocat pel grupuscle ultradretà “GAV”, el passat Correllengua va agredir a diverses persones, entre elles la regidora del BNV a l´Alqueria de la Comtessa, Maite Peiró, que va rebre una pedrada i dos joves ,que pretenien agafar el tren un cop acabada la cercavila, que van ser perseguits, atacats i amenaçats per dit grup .

L´argument emprat per la “justícia” espanyola per tal d´arxivar les denúncies és la “impossibilitat” d´identificar als autors materials de les agressions. Podria tractar-se d'un argument verídic i legítim, si s´haguera fet tot el possible per tal d´identificar els agressors, però res més allunyat de la realitat. El fet de què no s´hagen fet rodes de reconeixement i ni tan sols s´haja citat a declarar les persones identificades, en el seu moment per la policia espanyola, és una nova mostra de quina és la manera de funcionar del sistema judicial espanyol.

Mentre el valencianisme real ix al carrer a defensar pacíficament reivindicacions culturals o nacionals complint amb rigor la legislació vigent, els feixistes realitzen concentracions il·legals, amenacen i agredeixen amb la connivència i el beneplàcit de les forces policials, la jutgessa o el jutge de torn.

Nosaltres no creiem en el seu estat, ni en la seua “democràcia”, i menys encara en la seua “justícia”, i fets com els que ací denunciem no fan més que refermar-nos en aquesta postura. Cada vergonyós episodi d´impunitat, ens permet explicar més clarament a la gent del nostre voltant la veritable cara de la seua “democràcia” i de la seua “justícia”, que no és ni serà mai la nostra.

Ja n´hi ha prou d´insultar la intel·ligència! Ja n´hi ha prou de connivència política, policial i judicial! Ja n´hi ha prou de violència feixista als carrers de la Safor! Cal i hem de plantar cara al feixisme i la seua impunitat!


Ni la repressió, ni la impunitat de les seues accions aturaran la nostra lluita!
El feixisme no es tolera, es combat!Independentistes de la Safor
Gandia, la Safor, Països Catalans, 29 de juny de 2009